BINNENKORT

Hier titel
sluiten
Jan Linders Sponsoractie

Jan Linders Sponsoractie

Jan Linders Sponsoractie

Op vrijdag 15 januari werd de uitslag van alle sponsoracties van 2015 bekend gemaakt. Supermarktmanager Dirk Hanegraaf kwam speciaal daarvoor naar de Reuzepas, waar alle leerlingen zich verzameld hadden in de grote gymzaal.  Na een korte toespraak van dhr. Hanegraaf was het zover: het bedrag van de eerste sponsoracties werd cijfer voor cijfer opgeschreven op de cheque. Daar stond uiteindelijk het bedrag van € 8398,39. Dit werd opgeteld bij het bedrag van
€ 2.645,39 wat al in het laatste kwartaal van 2015 was opgehaald. Een totaal bedrag van maar liefst € 11.043,93, het op een na hoogste bedrag wat Jan Linders Supermarkten in 2015 landelijk uitgekeerd heeft!

Aan dit geweldige bedrag hebben alle leerlingen bijgedragen door mee te doen met de sponsorloop, het ophalen van lege statiegeldflessen, de vlaaienverkoop, kerstmarkt en het straatmuzikantenfestival. Het bedrag zal gebruikt worden voor het opzetten van een schoolbibliotheek en voor het schoolkamp.

Als bedankje voor alle hulp overhandigde schooldirecteur Henk Schwering een mooi ingelijste poster, met daarop foto’s van de sponsormomenten, aan dhr. Hanegraaf. Een mooie afsluiting van een mooi sponsorjaar.

Hier nog enkele foto's. < Naar nieuws overzicht