Home $ KION

KION

Kindcentrum De Reuzepas, biedt diverse vormen van opvang.  Onderstaande vormen worden aangeboden door KION:

  • Voorschoolse opvang
  • Tussenschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Kinderdagopvang 
  • Peuteropvang

Er wordt bij Kindcentrum De Reuzepas tussenschoolse opvang (TSO) aangeboden door KION. Broodnodig, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
KION biedt TSO waar kinderen kunnen ontspannen en energie opdoen voor de lessen in de middag. De kinderen krijgen ruim de tijd om hun zelf meegebrachte boterhammen op te eten. Daarna spelen ze met hun vriendjes.
Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste overblijfkrachten. Om de TSO goed te laten verlopen werkt KION Broodnodig met een contactpersoon en een coördinator. Daar kun je je vragen aan stellen (informatie op de site van KION). Ook de tarieven staan vermeld op de site van KION.

Als kinderen bij de TSO starten, is er meestal van tevoren geen kennismakingsgesprek met ouders om de gang van zaken toe te lichten. Daarom krijgt je kind na de eerste keer een informatiebrief mee, zodat je geïnformeerd wordt over de TSO.   De TSO is telefonisch bereikbaar van 11.45 uur- 13.00 uur. Je kunt ook een bericht inspreken, dan neemt een TSO medewerker contact met je op.
Telefoonnummer: 0487-533554  (keuzemenu).
 

Ga voor meer informatie en aanmelden naar  www.kion.nl/tussenschoolseopvang of neem contact op met Klantrelaties via 024 382 26 55 of broodnodig@kion.nl 

De buitenschoolse opvang (BSO) is heel praktisch gevestigd in twee lokalen, rechts bij de ingang van KION. Het is voorzien van diverse speelhoeken met materiaal voor verschillende leeftijden. Daarnaast maken we gebruik van de gymzaal, het handenarbeidlokaal en de speelplaatsen. Voor de kinderen is het een vertrouwde omgeving waar ze zich snel thuis voelen, vooral ook omdat er vaste pedagogisch medewerkers zijn. In de vakanties wordt er een speciaal programma gemaakt met de kinderen. Overweeg je BSO voor je  kind, loop dan gerust na schooltijd even binnen. Je bent van harte welkom. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij te vinden in onze lokalen en op woensdag, vanwege het geringe aantal kinderen, bij de kinderdagopvang. 

Ook bieden wij voorschoolse opvang (VSO) op alle dagen van de week vanaf 7.30 uur tot 8.45 uur. Sinds kort is dat ook mogelijk vanaf 7.15 uur. De jongste kinderen worden naar hun groep gebracht en de oudste kinderen gaan zelfstandig. 

Naast opvang voor kinderen in de schoolleeftijd, bieden wij ook kinderdagopvang voor 0-4 jaar en hebben wij een peutergroep voor kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar. 

Interesse, loop even binnen of maak een afspraak voor een rondleiding. Dat kan telefonisch, via 0487-523554.  Voor uitgebreidere informatie en aanmelden kun je  terecht op www.kion.nl  Het kan ook via klantrelaties@kion.nl of telefonisch via nummer 024-3822655